Het nieuwe seizoen: klassieke muziek – jazz & more – kinderen

TivoliVredenburg heeft vandaag de programmering van het nieuwe klassieke seizoen bekendgemaakt. In seizoen 17/18 staan meer dan 250 concerten op het programma, van klassieke muziek tot jazz en kinderconcerten. Komend jaar verwelkomt TivoliVredenburg grote orkesten, ensembles en beroemde artiesten zoals Cincinnati Symphony Orchestra, Maria João Pires, het Hagen Quartett, Grigori Sokolov, Janine Jansen en Harriet Krijgh.

Internationale topensembles en Middagconcerten
Ook presenteert TivoliVredenburg twee nieuwe kamermuziekseries Internationale Topensembles en -artiesten, met een selectie van de allerbeste musici in kleine bezetting. Verder is voor komend seizoen een ander verzoek van het publiek in daden omgezet. Voor het eerst kan men – afgezien van de bekende lunchpauzeconcerten – op doordeweekse dagen ’s middags naar een concert in TivoliVredenburg, onder de naam Middagconcerten.

Twee brochures
Op www.tivolivredenburg.nl/klassiek staat het complete overzicht van series en concerten in het nieuwe seizoen. Voor iedereen die liever van papier leest is er de seizoensbrochure met concertseries en abonnementen. Naast deze seizoensbrochure publiceert TivoliVredenburg dit jaar opnieuw een tweede seizoensuitgave. Deze gids presenteert het nieuwe seizoen in iets minder traditioneel jasje voor een iets minder traditioneel publiek. De seizoensbrochure en de zogenaamde gids met highlights verschenen vandaag en zijn online aan te vragen via www.tivolivredenburg.nl/klassiek.