Het nieuwe seizoen: klassieke muziek – jazz & more – kinderen

TivoliVredenburg heeft vandaag de programmering van het nieuwe klassieke seizoen bekendgemaakt. In seizoen 17/18 staan meer dan 250 concerten op het programma, van klassieke muziek tot jazz en kinderconcerten. Komend jaar verwelkomt TivoliVredenburg grote orkesten, ensembles en beroemde artiesten zoals Cincinnati Symphony Orchestra, Maria João Pires, het Hagen Quartett, Grigori Sokolov, Janine Jansen en Harriet Krijgh.
Lees Meer

TivoliVredenburg en Vineyard Catering verlengen partnership

Ook de aankomende drie jaren is Vineyard Catering preferred supplier van TivoliVredenburg op het gebied van catering voor de zakelijke evenementen. Na een intensieve samenwerking vanaf de opening van de markante muziektempel in het centrum van Utrecht, was er bij de salesafdeling van TivoliVredenburg geen enkele twijfel om de samenwerking niet voort te willen zetten. Directeuren Frans Vreeke van TivoliVredenburg en Jurgen van Wijngaarden van Vineyard Catering bekrachtigden deze week officieel de samenwerking.
Lees Meer

Pop-O-Matic verwelkomt miljoenste bezoeker!

Al ruim 18 jaar is Pop-O-Matic een zekerheid in het Utrechtse nachtleven, met gastheer DJ St. Paul achter de draaitafels. Sinds juni 1998 in Tivoli Oudegracht en nu alweer bijna 3 jaar in TivoliVredenburg.

Dankzij generaties klikkende beveiligers en turvende kassamedewerkers weten we nu dat op 2 februari de miljoenste bezoeker verwacht wordt. Hier moet natuurlijk flink mee uitgepakt worden, maar hoe of wat precies houden we nog even geheim. Begin gewoon maar vast tot een miljoen te tellen (dat duurt ongeveer twee weken) en vier deze mijlpaal met ons!

TivoliVredenburg wint IJzeren Podiumdier voor Beste Podium 2016

Op zaterdagavond 14 januari zijn de IJzeren Podiumdieren 2016 uitgereikt in de Stadsschouwburg Groningen. De prijzen zijn uitgereikt in de categorieën ‘beste marketeer’, ‘beste programmeur’, ‘beste directeur’, ‘beste festival’ en ‘beste podium’. Ook de eerste IJzeren Eierbal is uitgereikt tijdens deze avond. De IJzeren Podiumdieren zijn de belangrijkste vakprijzen in de live-popsector.
Lees Meer

TivoliVredenburg breidt service voor senioren uit

Concertzaal TivoliVredenburg Utrecht breidt dit voorjaar haar service naar senioren die minder mobiel zijn uit. Zij kunnen met een speciale bus naar de mooiste klassieke concerten.

‘Wij krijgen steeds vaker te horen dat oudere mensen graag naar onze concerten komen, maar opzien tegen de reis. Het rijden in het donker en in de drukke binnenstad is voor steeds meer senioren een probleem’, aldus Marianne Koenders van TivoliVredenburg. ‘Voor dit vervoersprobleem hebben we een oplossing bedacht: Uit & Thuis. Wij combineren de mooiste concerten met het gemak van vervoer.’
Lees Meer

TivoliVredenburg opent deuren tijdens De Langste Nachten

TivoliVredenburg opent van 15 t/m 30 december elke dag vanaf zonsondergang het gehele gebouw. Tijdens de Langste Nachten is TivoliVredenburg een centrale, open plek midden in de stad. Een stad in de stad, met als hart de Pleinen. Iedereen is welkom voor de concerten, lekkere winterkost, gratis workshops, inspirerende talks en veel meer.

Twee weken lang is TivoliVredenburg het thuis voor meer dan vijftig concert- en dansavonden waaronder 3voor12 Song v/h Jaar, het Weihnachts-Oratorium, My First Festival, het Singlefeestje Kerstfestival en de Rabo Open Winter Stage. Enthousiastelingen kunnen een Wonka-ticket kopen, dat toegang biedt tot het complete programma van één Langste Nacht.
Lees Meer